is vanaf nu

Strategie voor bedrade en draadloze beleidsgebaseerde netwerkbeveiliging

Strategie voor bedrade en draadloze beleidsgebaseerde netwerkbeveiliging

Geconfronteerd met het gevaarlijke bedreigingslandschap van vandaag, moeten IT-verantwoordelijken en CISO's zich een aantal fundamentele vragen stellen: Is het netwerkbeveiligingsbeleid van mijn organisatie effectief? Kunnen bestaande netwerkbeveiligingscontroles het beveiligingsbeleid afdwingen zonder bedrijfsprocessen te verstoren? Kan mijn organisatie netwerkbeveiliging in real time controleren? Zorgt de netwerkbeveiliging voor beperkte IT-flexibiliteit van bedrijfsprocessen?

ESG is van mening dat veel bedrijven netwerkbeveiliging aanpakken op een manier die meer geschikt is voor 2006, dan 2016. Veel bedrijven die een "draadloos eerst" benadering van netwerken omarmen, creëren een kloof tussen bedrade en draadloze netwerkbeveiliging. Dit heeft geleid tot twee soorten beleid, verschillen in processen en controles voor netwerkbeveiliging wat resulteert in kwetsbaarheden en operationele overheadkosten.

Om klaar te zijn voor nieuwe IT-initiatieven zoals IoT, waarmee duizenden nieuwe apparaten worden aangesloten op zowel bedrade als draadloze netwerken, moeten IT-verantwoordelijken en CISO's deze problemen aanpakken met een strategie voor bedrade en draadloze beleidsgebaseerde netwerkbeveiliging.

MyExpo

U bent niet ingelogd

E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

The Tooling Event wordt mede mogelijk gemaakt door:        

Computable.be